Hei romaanitkin osaa lukea!

Ajankohtaiset aiheet ja miten päästään loistokkaan JV -työn alkuun.

Hei romaanitkin osaa lukea!

ViestiKirjoittaja pihapoliisi » La Heinä 08, 2006 15:40

Tulipa todettua, että iltalehtikin oli tullut luetuksi. Eilen pari romaaniakin pyrki ravintolan sisään. Ja sitten tuli sanotuksi että eipä taida onnistua!

Niin he tokaisivat, että syrjintä voi tulla kalliksi jos he soittaisivat poliisille.

eihän sihen voinut kun sanoa että lehtiäkä on tullut luettua.

Romaanit eivät enää vastanneet, vaan lähtivät menemään suuta soittaen.
ps.kannattaa miettiä mitä sanoo eittei tule ikävyyksi
pihapoliisi
 
Viestit: 8
Liittynyt: Pe Kesä 30, 2006 17:28

ViestiKirjoittaja Jiipee » Ma Heinä 10, 2006 10:44

Hyvä huumori. Taisit perustelit heillle syyn tarkemmin paikan päällä. Romaanit olisi voinut todeta "perästä kuuluu". Hyvä huumori olisi saanut huonon lopun. :shock:
Jiipee
 
Viestit: 7
Liittynyt: Pe Heinä 07, 2006 21:46

ViestiKirjoittaja j.mannik » Ma Marras 27, 2006 11:41

Itse olen todennut hyväksi tavaksi vain ilmoittaa etten pysty takaamaan heidän turvallisuuttaan jo silällä olevien asiakkaitten takia. rutinaa on joskus tullut vann eivätpä pysty syrjinnästä syytään.
pitää syödä hyvin että jaksaa!!!
j.mannik
 
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Marras 27, 2006 11:26
Paikkakunta: kangasala

ViestiKirjoittaja cebic » Ma Marras 27, 2006 16:12

Eipä sitä kenenkään turvallisuutta pysty 100% takaamaan.
cebic
 
Viestit: 313
Liittynyt: Ke Heinä 19, 2006 14:49
Paikkakunta: Joensuu

Turvallisuustakuut

ViestiKirjoittaja Mustakyy » Ke Marras 29, 2006 13:50

Meinaatko että "turvallisuustakuut" on hyväksyttävä pääsyn estämisen peruste? Minä kun muistelin JVL:n sanovan ihan muuta... Ja luuletko että viranomaiset olisivat kanssasi samaa mieltä asiasta, jos vähemmistön edustajat tekisivät jutun? Minun veikkaukeni on, että viranomaisten kanta asiaan olisi, että hommatkaa sinne ovelle semmoset ukot töihin, että pystytte turvallisuutta ylläpitämään! Kuten cebic jo totesi, niin kenenkään turvallisuudesta ei voi antaa 100 % takuuta. Vai millaiset takuut antaisitte tällaiselle maalaistollolle, kuka tulee asiakkaaksi teidän ravintolaanne? Mitä jos takuu pettää?
Mustakyy
 
Viestit: 35
Liittynyt: To Heinä 06, 2006 10:08

ViestiKirjoittaja Oz » La Maalis 24, 2007 16:35

Ei riitä perusteeks vaan kaikkien turvallisuus on pystyttävä takaamaan. Hyvä peruste on olla ottamatta sisään kansallispuvussa, pitää ainakin romaani naiset loitolla. Tosin silloin joudut kyllä kieltämään kansallispuvut kaikilta, vaan harvempi sitä muutenkään tulee perinne puvussa ravinteliin.
Oz
 
Viestit: 2
Liittynyt: Pe Helmi 02, 2007 3:51

ViestiKirjoittaja hps » Ke Maalis 28, 2007 16:28

Oz kirjoitti:Ei riitä perusteeks vaan kaikkien turvallisuus on pystyttävä takaamaan. Hyvä peruste on olla ottamatta sisään kansallispuvussa, pitää ainakin romaani naiset loitolla. Tosin silloin joudut kyllä kieltämään kansallispuvut kaikilta, vaan harvempi sitä muutenkään tulee perinne puvussa ravinteliin.


Ei käy. Tuosta on tullut tuomioita jo, viimeksi viime vuonna. Kansallispukusääntö on peiteltyä mutta puhdasta syrjintää, ja siten kiellettyä/rangaistavaa perustuslaissa, yhdenvertaisuuslaissa, kokoontumislaissa, putkalaissa, rikoslaissa yms
hps
 
Viestit: 81
Liittynyt: Ti Heinä 11, 2006 18:10

ViestiKirjoittaja Mercenary » Pe Huhti 06, 2007 20:29

Oz kirjoitti:Ei riitä perusteeks vaan kaikkien turvallisuus on pystyttävä takaamaan. Hyvä peruste on olla ottamatta sisään kansallispuvussa, pitää ainakin romaani naiset loitolla. Tosin silloin joudut kyllä kieltämään kansallispuvut kaikilta, vaan harvempi sitä muutenkään tulee perinne puvussa ravinteliin.


Järjestyksenvalvojan tehtävä on ylläpitää järjestystä ja turvallisuutta sekä estää rikoksia ja onnettomuuksia siinä tilaisuudessa tai sillä alueella, jonne hänet on asetettu. Järjestyksenvalvojan tehtävä ei ole antaa turvallisuustakuita.
-Vain äärimmäisen tyhmyyden edessä saatan olla sanaton-
Mercenary
 
Viestit: 207
Liittynyt: Su Heinä 09, 2006 19:56

Re: Turvallisuustakuut

ViestiKirjoittaja TripleA » Ke Huhti 11, 2007 10:33

Mustakyy kirjoitti:Meinaatko että "turvallisuustakuut" on hyväksyttävä pääsyn estämisen peruste? Minä kun muistelin JVL:n sanovan ihan muuta... Ja luuletko että viranomaiset olisivat kanssasi samaa mieltä asiasta, jos vähemmistön edustajat tekisivät jutun? Minun veikkaukeni on, että viranomaisten kanta asiaan olisi, että hommatkaa sinne ovelle semmoset ukot töihin, että pystytte turvallisuutta ylläpitämään! Kuten cebic jo totesi, niin kenenkään turvallisuudesta ei voi antaa 100 % takuuta. Vai millaiset takuut antaisitte tällaiselle maalaistollolle, kuka tulee asiakkaaksi teidän ravintolaanne? Mitä jos takuu pettää?


Tilanteen mukaan nämä ovat mielestäni yleisesti ottaen menneet. Jos satut olemaan uusnatsien suosiman ravintolan ovella töissä lienee perusteltua evätä tummaihoiselta sisäänpääsy vedoten siihen ettei pysty takaamaan tämän turvallisuutta sisällä. Pätee tietenkin lainopillisesti myös päin vastoin, eli kannattaa harkita ottaako skinejä sisään maahanmuuttajien suosiossa olevaan ravintolaan.

Osa järjestyksen ylläpitämistä on nimenomaan evätä sellaisilta henkilöiltä sisäänpääsy jotka saattavat suoraan tai epäsuoraan aiheuttaa ongelmatilanteita ravintolassa.
TripleA
 
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Huhti 11, 2007 7:32


Paluu Ajankohtaista

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron