Kuinka lentokentälle turvatarjastajaksi?

Aloitteleville järjestyksenvalvojille: ohjeita, vinkkejä, yms.

Kuinka lentokentälle turvatarjastajaksi?

ViestiKirjoittaja lotta » Ke Heinä 05, 2006 6:22

Tahtoisin tyäskennellä lentokentällä turvatarkastuksessa. Tässä muutamia kysymyksiä, kiitos jo etukäteen ja kaikki lisätieto on tervetullutta. :wink:
Kuinka sinne pääseeä Vaatiiko jotain erityisiä kurssejaä Pystyiskäs siellä tekemään pelkkiä viikonloppuja opiskelun ohellaä Millainen tyäilmapiiri?
lotta
 
Viestit: 3
Liittynyt: Ke Heinä 05, 2006 6:16
Paikkakunta: Lohja

ViestiKirjoittaja jarkko » Ke Heinä 05, 2006 9:55

Olen tehnyt pari keikkaa lentokentällä Securitas Air&Port äkautta. Tyät olivat avustavia tehtäviä (palkka n. 8-9 euroa/ tunti), eli tyäskentelin vanhemman turvatarkastajan kanssa.

Käsittääkseni turvatarkastajaksi pitää käydä 40 tunnin mittainen tehokoulutus. Koulutuksen järjestää tyänantaja. Lentokentällä tehtävät ovat hyvin rajattuja, jokaiseen tehtävään pitää käydä muutaman tunnin koulutus. Jos tyäskentelet vuoden verran, niin kaikki valaisukoneet yms. tulevat tutuiksi ja saat vaadittavat kurssitukset.

Yleisesti kevyttä ävartiointiä tyätä. Osa asiakkaista on tosi tressaantuneita ja valittavat jokaisesta asiasta. Tähänkin tottuu kuukaudessa!!
jarkko
 
Viestit: 3
Liittynyt: Ma Heinä 03, 2006 17:36
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja PetriF » Su Heinä 09, 2006 6:50

Tällä hetkellä tyätilanne lentokentällä on ainakin sellainen että sen kun soittaa securitakselle ja sanoo "haluan turvatarkastajaksi" niin seuraavana maanantaina on jo kurssilla.
Kuten ylempänä sanottiin niin kurssi kestää sen 40 tuntia ja sen tarjoaa tyänantaja.
PetriF
 


Paluu Miten pääsen työssä alkuun

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron