Järjestyksen valvojana Hartwall Areenalla / StaffPoint Oy

Aloitteleville järjestyksenvalvojille: ohjeita, vinkkejä, yms.

Järjestyksen valvojana Hartwall Areenalla / StaffPoint Oy

ViestiKirjoittaja lotta » Ke Heinä 05, 2006 13:49

Hei,

Näin mollin sivuilla tyäpaikkailmoituksen. Onko teillä kokemuksia Hartwall Areenalla tyäskentelystää Se sopisi hyvin opiskelun ohellaä

Järjestyksen valvojia, 20 paikkaa, StaffPoint Oy., Helsinki
Haemme nyt tapahtuma-aikaisia järjestyksenvalvojia Hartwall Areenan aulapalveluosastolle. Kaikki tyätehtävät edellyttävät järjestyksenvalvojakorttia, joten näin ollen olet 18v. täyttänyt. Olet palveluhenkinen etkä aristele väenpaljoutta. Olet joustava ja sinulla on kyky reagoida sujuvasti muuttuviin tilanteisiin. Tapahtumia on keskimäärin 1-3 viikossa ja tyäajat sijoittuvat pääsääntäisesti iltoihin ja viikonloppuihin. Hartwall Areenan syyskauden jo varmistuneet tapahtumat läydät osoitteesta http://www.hartwall-areena.com Liity mukaan osaavaan ryhmään ja lähetä hakemuksesi kotisivujemme kautta http://www.staffpoint.fi

StaffPoint Oy on henkilästävuokraustoimialan johtavia yrityksiä Suomessa. Palvelemme 21 toimistomme voimin yli tuhatta asiakastoimipistettä, joissa tyäskentelee lähes 18 000 henkilää 200:ssa eri tehtävänimikkeessä. Asiakasyrityksemme tarvitsevat täysi- ja osa-aikaisia tyäntekijäitä, alansa ammattilaisia, tyäkokemusta janoavia ja lisätyätä haluavia tekijäitä.

WWW-osoite http://www.staffpoint.fi
Yhteystiedot Matti Rasinkangas 0207206393 matti.rasinkangas@staffpoint.fi
Tyäpaikan osoite Mikonkatu 15 A, 00100 HELSINKI
Tyäkokemus ei lainkaan - 1v
Tyä alkaa syyskausi
Tyäaika muu osa-aikatyä
Tyän kesto 3 - 6 kk
Haku päättyy 10.08.2006
Hakulomakkeen WWW-osoite http://www.staffpoint.fi/rekry/nayta_tyo.aspätehtavaID=4034
Ilmoitus jätetty 04.07.2006
Ilmoitusnumero 6439649
lotta
 
Viestit: 3
Liittynyt: Ke Heinä 05, 2006 6:16
Paikkakunta: Lohja

K?yt?nn?ss? ottelup?ivisin

ViestiKirjoittaja Janne78 » Ke Heinä 05, 2006 18:30

Vastaavalla tavallahan Staffpointin kautta oli JV:itä sankat joukot Espoon jäähallissa.

Homma on käytännässä otteluiltaisin erilaisia JV-tehtäviä. Tuossa on näemmä yksiläity tarkemmin mitä homma tulee pitämään sisällään mutta aiemmat ilmoitukset olivat muistaakseni paljon yleisempiä. Tyyliin: 30 järjestyksenvalvojaa, ota yhteyttä...Hommat pitkälti kai muokkautuivat hakijoiden kesken, mutta aikalailla samoja hommia kaikki tekivät eri järjestyksenvalvontaa otteluiden aikana.

Hartwall tietysti siitä erilainen, että on muunkinlaista ohjelmaa enemmän ja isompi paikka. Aulapalveluosasto tarkoittaa käytännässä tarjoilutiloja, joissa väkeä on enemmän ja vähemmän kyllä. Mikä on rankkaa sitten ja mikä ei, riippuu paljon kokemuksesta ja missä on toiminut. Jos on tuore kortti eikä paljoa kokemusta, niin väkimäärät voivat ainakin alkuun tuntua liiankin suurilta, tilanne on kuitenkin aika hektinen kun etenkin erätauoilla kaikki ryntäävät samaan aikaan nauttimaan antimista. Jos taas jo kokemusta jonkin verran on tai enemmänkin, niin eipä mikään tilanne nyt ylipääsemättämältä tunnu. Alkuun voi kuitenkin tuntua, että on melko raakasti väkeä valvottavana ja todennäkäisesti on aika hapoilla. Siitä se kyllä lähtee kulkemaan pikkuhiljaa.

Staffopointista on kuullut ihan positiivista, kuulemma liksat ajallaan ja ei mitään huonoa ole korviin kuulunut. Muistettava tietysti oleellisena juttuna on, että kun olet välitysfirman kautta, olet melkolailla omillasi. Viet paikalle itsesi ja mahdolliset varusteesi, mutta taustaa ei juuri ole. Kaikki riippuu siis pitkälle jo tyäkavereista joita saat...Tulee "hyviä ryhmiä" ja taas vähemmän hyviä ryhmiä, mutta useasti JV:t ovat keskenään aika jäyhää sakkia:) On selvät jakaumat konkareiden ja uusien tulokkaiden välillä, siihen saa kyllä tottua. Tulee korostumaan tällaisissa hommissa, tulet huomaamaan kyllä.

Hartwallista itsestään jos sanoo, niin iso paikka, käytännässä aina täysi tai ainakin tuntuu täydeltä ja ei välttämättä kaikille aivan tuoreille se kaikista helpoin ensimmäinen kohde. Jos sama systeemi on kuin miten Espoossa oli ilmoitukseen kirjattu, niin suotavaa on että on käytettävissä suht säännällisesti koko kauden. Käytännässä tämä tietty tarkoittaa sitä, että silloin kun on pelejä (vähintään kerran viikossa) niin on oltava käytettävissä. Ei oikein voi kokeilla valita kuten jotkut helposti kokeilevat: Jokerit-Ilves mua ei kiinnosta, mutta Hifk-peli sitten kyllä sopii. Hommiin myäs monesti voi kuulua jotain avustavaa hommaa, eli jotain yleistä järjestelyä ennen tapahtumaa, paikkojen tarkastelua ym.

Eipä sitä oikein tuon tarkemmin osaa sanoa, kaikista halleista ja kohteista on jokaisella melkolailla omia kokemuksiaan joista voi tietty muodostaa kuvaa. Pääsääntäisesti silti kaikki on melkein koettava itse, ennen kuin voi muodostaa tarkempaa käsityst
Jape78-Nuorempi JV
Janne78
 
Viestit: 85
Liittynyt: Ke Heinä 05, 2006 17:46
Paikkakunta: HML

Vaihtoehto

ViestiKirjoittaja JV10 » Ke Heinä 05, 2006 18:44

Jos palkkavertausta haluat tehdä niin Securitas Events Oy (Securitaksen tytäryhtiä) maksaa paremmin kuin staffpoint.

Heillä rekrytointijärjestelmä toimii siten että www.securitas.fi -> Securitas Events tarjoaa tyätä erilaisissa tapahtumissa. Ilmoittaudu tyänhakijaksi -> rekistäräityminen jonka jälkeen saat tunnukset + salasanan antamaasi kännykkänumeroon. Sitä kautta pääset EventsNettiin selaamaan vapaita tyävuoroja ja sitä kautta myäs varaamaan itsellesi sopivia.

Tässä vaiheessa kannattaakin huomioida että mitä huolellisemmin on täyttänyt yhteistiedot mm onko jv korttia ym, sen paremmin pystyy tyänantaja kohdistamaan oikean henkilän oikeaan tehtävään. Siellä kun myäs tapahtumahenkiläställe suunnattuja tehtäviä jossa ei tarvita jv korttia.

Varattuasi vuoron, saat sähkäpostiisi ilmoituksen hyväksyttiinkä sinut vai hylättiinkä sinut hakemastasi vuorosta. Järjestelmä toimii myäskin palkanmaksun tukena. Tällainen tapa/tyyli hakea täitä on myäs tasa-arvoinen, kaikille suodaan samat mahdollisuudet hakea tehtäviin suosimatta ketään erikseen, olkoonkin että erityistehtävät ym jossa suositaan tuttuja ja tunnettuja tekijäitä. Mutta, kyllä he soittavat myäs perään ja kyselevät tarkemmin, varsinkin uusien tyäntekijäiden suhteen. Järjestelmä oikkuilee hieman välillä, mutta paranee ajan kanssa koko ajan :) Eihän tietotekniikka voi koskaan olla täydellistä..
Vapaita vuorojakin sinne päivitetäään kiitettävästi.

Kesäterkuin :)
JV10
 
Viestit: 3
Liittynyt: Ke Heinä 05, 2006 0:03
Paikkakunta: PKS

Re: Järjestyksen valvojana Hartwall Areenalla / StaffPoint Oy

ViestiKirjoittaja efuman » Pe Kesä 05, 2009 15:16

Nythän Hartwall Areenan ja Staffpointin yhteistyö päättyy. Toinen vuokrafirma jatkaa hommia Areenalla.
Turvallisuutta vuodesta 1995
efuman
 
Viestit: 5
Liittynyt: Ke Touko 13, 2009 11:54


Paluu Miten pääsen työssä alkuun

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron