Lakipalveluita järjestyksenvalvojille!

YKSITYIShenkilöiden maksuttomat ilmoitukset. Alalla toimivien yritysten ilmoitukset ovat maksullisia. Muut yritykset voivat tiedustella maksutonta ilmoitustilaa osoitteesta palaute@jarjestyksenvalvoja.org.

Valvojat: jampula, pihapoliisi

Lakipalveluita järjestyksenvalvojille!

ViestiKirjoittaja Tatu Henriksson » To Loka 05, 2006 14:31

Useiden turvallisuusalan ammattilaisten kanssa käytyjen keskustelujen perusteella olen huomannut, että asiantuntevaa lakiapua turvallisuusalalla kaivataan.

Allekirjoittaneella on kokemusta järjestyksenvalvontaan liittyvistä rikos- ja vahingonkorvausasioista sekä myös yhtiöiden ja toiminimien perustamiseen ja hallintoon liittyvistä kysymyksistä, unohtamatta työoikeudellisia asioita. Mikä tärkeintä, ymmärrän asiat järjestyksenvalvojien näkökulmasta, järjestyksenvalvojan työ kun on tullut henkilökohtaisestikin tutuksi useiden vuosien ajalta.

Jarjestyksenvalvoja.org sivuille rekisteröityneille henkilöille ja heidän yrityksilleen tarjoan ilmaisen alkuneuvottelun tai 10% alennuksen toimeksiannon hinnaston mukaisesta hinnasta. Älkää epäröikö ottaa yhteyttä, mitä aikaisemmin toimenpiteisiin ryhdytään, sitä parempaan lopputulokseen päästään!


Terveisin,


Tatu Henriksson
varatuomari


---------------------------------------------------------------------
Lakiasiaintoimisto TA2

Punavuorenkatu 17 B 23
00150 Helsinki
Email: info (at) ta2.fi Web: www.ta2.fi
Puh: +358-(0)45-1300567 Fax: +358-(0)45-6890881
Tatu Henriksson
 
Viestit: 1
Liittynyt: To Loka 05, 2006 13:57

Paluu Yksityishenkilöiden osto- ja myynti-ilmoitukset

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron