Radiopuhelimet- ja järjestelmät

Radiopuhelimet- ja järjestelmät

ViestiKirjoittaja pete_peltola » Ma Elo 30, 2010 12:44

VHF- ja UHF ­radiopuhelimet ja järjestelmät

Vuokralaivastomme käsittää tarpeen vaatiessa yli 300 kpl UHF- ja VHF radiopuhelimia (ammattiradiopuhelimia), sekä erilaisia varusteita kuten korvanappeja, kaiutinmikrofoneja, kevytkuulokkeita ja kuulonsuojainkuulokemikrofoneja. Lisäksi langattomat kuulonsuojainkuulokemikrofonit ja muut headsetit. Paikkakunta- ja tapahtuma-aluekohtaisia järjestelmiä vuokraamme ja käyttöönotamme tapahtumien ajaksi UHF:llä ja VHF:llä (1-6 tukiasemaa per kaupunki/kohde). Toteutamme tapahtuma-aikaisia Wlan-verkkoja ja VIRVE-luvanhaltijoille vuokraamme myös VIRVE-päätelaitteet varusteineen tapahtumiin.

Taajuus- ja lupamaksut sisältyvät velvollisuuksiimme ja veloitukseen. Kaikki laitteet ovat hyväksyttyjä ja ohjelmoimme ne tarvittaessa luvanhaltijan omille taajuuksille tai toimimaan yhdessä jo olevan kaluston kanssa. Halutessanne teemme myös turvallisuuskommunikaatiosuunnitelmat osaksi tapahtuman turvallisuussuunnitelmaa.

Lyhyt tai pitkä, iso tai pieni tapahtuma, kalustomme palvelelee paitsi JV-toimintaa myös tapahtumaorganisaatiota kokonaisuudessaan taaten vaivattomat ja toimivat yhteydet kaikkien välille.

Ota yhteyttä: Pete Peltola, Bandercom Oy. 050 5580090
pete_peltola
 
Viestit: 1
Liittynyt: Ma Elo 30, 2010 9:23

Paluu JV -varustemyymälät ILMOITA ILMAISEKSI

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron