Raju rähinä narikassa..

Keskustelua voimankäytöstä ja hätävarjelutilanteista.

Valvojat: jampula, pihapoliisi

Raju rähinä narikassa..

ViestiKirjoittaja Mr.Body » Ti Kesä 29, 2010 10:06

Asiakas puri portsaria käteen. Portsari potkaisi asiakasta päähän. Kaikki alkoi narikkamaksusta.

Kahden ja puolen euron narikkamaksu aiheutti rajun välikohtauksen rahojaan takaisin penänneen asiakkaan ja raivostuneen portsarin välillä Järvenpäässä.

Tapaus sattui viime vuoden elokuussa, kun yökerho Hevenissä piipahtanut asiakas palasi pettyneenä ovelta takaisin.

- Siellä piti olla Eppujen keikan jatkot, mutta ohjelma olikin kaikkea muuta. Lattiakin niin tahmea, ettei pystynyt tanssimaan, asiakas kertoo Iltalehdelle.

Asiakas jankuttaa

Asiakas sai sisäänpääsymaksun takaisin, mutta ongelmat alkoivat narikassa.

- Olin joutunut maksamaan 2,5 euroa narikkaan, vaikka minulla ei ollut sinne mitään jätettävää. Halusin nekin rahat takaisin.

Portsari ei kuitenkaan suostunut palauttamaan kolikkoja. Eikä asiakas antanut periksi. Jankkaaminen tiskillä jatkui minuuttitolkulla.

Kaikki tallentui valvontakameroille.

Kuvatallenteet paljastavat, että lopulta portsarien pinna palaa, kun mies yrittää tiskin yli. Alkaa töniminen. Yksi portsareista alkaa työntää asiakasta ovea kohti, tämä panee vastaan.

Pinna palaa

Lopulta isokokoinen portsari hyppää tiskin takaa, tarttuu asiakasta, heittää tämän rajusti pää edellä seinään ja siitä selälleen tiskille. Portsari painaa miestä tiskiä vasten, kunnes yhtäkkiä hypähtää irti.

- Hän kuristi minua niin, että luulin tukehtuvani. Henki loppui, en voinut muuta kuin purra häntä käteen, asiakas kertoo.

Nyt purtu portsari menettää täysin malttinsa. Hän repii asiakkaan polvilleen maahan ja potkaisee tätä oikealla polvellaan päähän.

Hän lyö kasvoille toista portsaria, joka yrittää rauhoittaa tilannetta.

Lopulta asiakas pannaan miehissä rautoihin odottamaan poliisin tuloa.

Asiakas syytteeseen

Poliisitutkinnassa sekä asiakasta että portsaria epäiltiin pahoinpitelystä, asiakasta myös järjestyksenvalvojan vastustamisesta.

Syyttäjä kuitenkin katsoi, ettei portsari ollut syyllistynyt mihinkään rikokseen. Asiakas kuitenkin saa syytteen sekä pahoinpitelystä että järjestyksenvalvojan vastustamisesta.

- Asiakkaan oma käytös on johtanut siihen, että voimakeinoihin oli pakko turvautua, Kanta-Hämeen kihlakunnansyyttäjä Juha Hellman toteaa.

- Järjestyksenvalvoja ei ole käyttänyt sellaisia voimakeinoja, joita ei voitaisi pitää tilanteeseen ja erityisesti sen yllätyksellisyyteen nähden puolustettavina.


VIDEO http://www.iltalehti.fi/uutiset/2010062 ... 5_uu.shtml


KOMMENTTEJA?

OLIKO TUOMIO OIKEA?
Mr.Body
 
Viestit: 4
Liittynyt: To Heinä 06, 2006 13:44
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Voimankäyttö ja hätävarjelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron