Järjestyksen valvoja ulos baarista

Tekevälle sattuu...

Valvojat: jampula, pihapoliisi

Järjestyksen valvoja ulos baarista

ViestiKirjoittaja Jannehyi » Ke Helmi 21, 2007 13:24

Olin tossa kuukaus sitten hieman otilla tuossa Mikkelin Kharmassa.
Siinä seisoskelin tanssilattian vierellä niin yhtäkkiä tuli luuvitonen suoraan leukaan meikäläinen vähän horjahti takapakkia :D
Siinä alkoi kyllä päässä lentää enemmän kun ennen luuvitosta siinä katsoin, että kuka läväytti nooh edessäni seisoi ulkomaalainen tumma kaveri ja se uhoi siinä "rasisti, rasisti, natsi, natsi!!" Taisi johtua tämäkin nimi siitä, että olen höylännä pään kuulaksi :D
Kaverini siinä tuli sitten väliin ja halusi tietää mikä on ongelma ja sai tulpanyrkistä rintaan ja lintsarin taluun ja taas alkoi sama sana sekoilu "rasisti, rasisti, fucking skinhead!"
Samaisen baarin järjestysmies tuli väliin "onneksi" ihan tuttu kaveri oli samalla salilla ollaan käyty iät ja ajat.
Nooh kerrottiin siinä, että mitä kävi ja mistä oli kyse, mutta ulkomaan pojat vaan huusi "rasisti, rasisti, natsi, natsi!!!" nooh portsari totesi, että "ULOS!" nooh siinä ajateltiin, että ei tässä ole mitään ongelmaa ja mitä vielä minä ja minun kaveri lennettiin ulos :evil: Ilmeisesti baarin poke ei halunnut mitään vaikeuksia kun Kharma tuntuu olevan Mikkelin ns Kansainvälinen baari, mutta jotain rotia sentään, mutta viimeksi kun ajattelin mennä käymään kharmassa niin ei ollutkaan asiaa :D On kuulemma porttikielto minulla :D Että tämmöstä Mikkelissä :D
Suomeksi lennettiin baarista ulos ilman syytä :D
Janne Lappalainen
Jannehyi
 
Viestit: 1
Liittynyt: Su Syys 17, 2006 16:48
Paikkakunta: Mikkeli

ViestiKirjoittaja Mercenary » Ke Helmi 21, 2007 19:06

Olet varmasti ensimmäinen baarista "syyttä" ulos lentänyt suomalainen mies ikinä.
-Vain äärimmäisen tyhmyyden edessä saatan olla sanaton-
Mercenary
 
Viestit: 207
Liittynyt: Su Heinä 09, 2006 19:56

ViestiKirjoittaja cebic » Ke Helmi 21, 2007 21:48

Ensinnäkin, otsikossa on paha virhe. Ja toisekseen, et ollut työtehtävässä. Mikäli olisit ollut töissä, sinä olisit jv. Otsikosta saa sen kuvan, että töissä ollut henkilö lentää pois. VIRHE.
cebic
 
Viestit: 313
Liittynyt: Ke Heinä 19, 2006 14:49
Paikkakunta: Joensuu

ViestiKirjoittaja jv_hemmo » Ma Helmi 26, 2007 13:15

cebic kirjoitti:Ensinnäkin, otsikossa on paha virhe. Ja toisekseen, et ollut työtehtävässä. Mikäli olisit ollut töissä, sinä olisit jv. Otsikosta saa sen kuvan, että töissä ollut henkilö lentää pois. VIRHE.

Naureskelin ihan samaa!!
jv_hemmo
 
Viestit: 18
Liittynyt: La Elo 12, 2006 21:40

ViestiKirjoittaja jamppa » Ma Helmi 26, 2007 20:18

Jep... eikös JÄRJESTYKSENVALVOJA ole yhdyssana? Toisen kuvan saa otsikosta... :lol:

Sikäli kuitenkin ihmeellinen tilanne. Tosin harvemmin järkkärillä on tietoa siitä, mitä oikeastaan on tapahtunut, kun nujakkaan väliin mennään. Jos ulkomaalaisjengi on osapuolena, niin sitä nyt ei ole vaikea arvata...
Parempi siis, jos pistää molemmat osapuolet pihalla, joka on yksin tietenkin vaikeaa. Pelisilmää tarvitaan siis!
jamppa
 
Viestit: 24
Liittynyt: Pe Tammi 12, 2007 20:45
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

ViestiKirjoittaja cebic » Ti Helmi 27, 2007 2:41

Niin, sit kun nakkaa molemmat porukat kerralla ulos, niin ne rupee vetämään toisiaan turpaan siinä oven edessä ja sit sedät sinipukuiset tulee ja vie putkaan ja hienoa mainosta baarille. Helpompaa ja turvallisempaa on pitää ne toiset sisällä ainakin jonkun aikaa. Kyllä toinen osapuoli toivottavasti joskus kyllästyy.
cebic
 
Viestit: 313
Liittynyt: Ke Heinä 19, 2006 14:49
Paikkakunta: Joensuu

ViestiKirjoittaja jamppa » Ti Helmi 27, 2007 9:51

Noh, meikäläiselle baarin maine on siinä mielessä aivan sama, kunhan tehdään se mitä pitääkin, eli saadaan tappelu, oli se sitten yks yhtä vastaan tai joukkonujakka, hallintaan ja ettei mitään pahempaa tapahdu kenellekkään. Tärkeää on myös se, että saadaan riitapukarit, ainakin aloittaja/aloittajat pihalle, ja muut asiakkaat saavat jatkaa hauskan pitoaan ja iltaansa rauhassa. Poliisit soitetaan paikalle myös silloin, kun heitä tarvitaan, ei nappaa baarin maine tässäkään tapauksessa, jos tilanne on niin paha, että poliisin on pakko tulla.
Onneksi tällaisia tilanteita ei ole vielä kohdalleni tullut, ainoastaan silloin, kun riehujalle on jouduttu laittamaan käsiraudat, poliisit pyydetään aina paikalle.
jamppa
 
Viestit: 24
Liittynyt: Pe Tammi 12, 2007 20:45
Paikkakunta: Varsinais-Suomi

ViestiKirjoittaja conan » Ke Helmi 28, 2007 18:04

Nyt on kyllä pakko korjata tätä isänmaantoivon tarinaa hieman, tai vähän enemmän!
Kolme nuorta miestä katseli tanssilattian kulmalla kun noin kymmenkunta tummaihoista piti hauskaa tanssilattialla... Se ilmeisesti ärsytti sitten näitä rotukansalaisia sen verran että tämä tarinan kertoja heitti sitten yhden tumman päälle juomat ja haastoi riitaa hänen kanssaan.
Yksi näistä tummista kävi pyytää kaksi järkkäriä sitten paikalle ja tilanne alkoi olla jo aika kuuma siinä vaiheessa! Järkkärit saivat tilanteen rauhoittumaan ja keskustelivat molempien osapuolien kanssa sekä kuulivat ulkopuolisia todistajia, jonka perusteella tämä kolmikko poistettiin!
Missään vaiheessa kukaan kolmikosta ei sanonut että heitä oli lyöty nyrkillä kasvoihin vaan ainoastaan hieman tönäisty rintaan eikä sivullisetkaan nähneet mitään muuta kuin pienen tönäisyn.
Olisiko se ollut sitten parempi että kymmenkunta tummaa hakkaa kolmea isänmaantoivoa? Ja miksi järkkärit eivät tee mitään?
Tuntuu toi tarina matkalla hieman muuttuvat ja todellisuus hämärtyvän!!
Nämä sankarit kävivät myöhemmin sitten ovella uhoamassa että he kävivät tekemässä poliisille valituksen järkkäreiden toiminnasta, muttei yllätys yllätys siitä ole tainnut mitään kuulla! Eikä tämä tarinan kertoja ole käynyt itse pyrkimässä ravintolaan, vaikka hänen kaksi ystäväänsä kyllä ovat olleet ravintolan asiakkaana...
Että tällasta!!
conan
 
Viestit: 1
Liittynyt: Ke Helmi 28, 2007 10:24

ViestiKirjoittaja jakelaho » Ke Helmi 28, 2007 19:00

conan kirjoitti:Nyt on kyllä pakko korjata tätä isänmaantoivon tarinaa hieman, tai vähän enemmän!Tää korjaus kyllä sai nauramaan, on meillä hyvä foorumi! :lol: :shock:

Pitäskö meidän kaikkien muidenkin alkaa kertomaan täällä omia tai muiden kännisekoiluja?! Kukas perustaakaan sille oman palstan?! :wink: :? :)
jakelaho
 
Viestit: 47
Liittynyt: Pe Loka 13, 2006 16:35
Paikkakunta: PKS


Paluu Hauskat - ja nolot tilanteet

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron