Työkaverit vonkaa

Onko sukupuolella merkitystä työssä??

Valvojat: jampula, pihapoliisi

Työkaverit vonkaa

ViestiKirjoittaja Lepa » Ti Syys 26, 2006 22:50

Olin tässä viikonloppuna töissä hotellilla. Minun lisäksi siellä oli neljä miestä töissä. Olin ensimmäistä iltaa siellä. Jolloin mies järkkärit tokaisivat illan päätteeksi minulle. Ottaisitkos maksun sittenkin luonnossa, koska olet ensimmäistä iltaa meillä on yleensä käytäntönä että nainen ottaa meiltä poskeen..

Vittu miehet ovat sovinnisteja. Eivätkä arvosta naisia tai ammattitaitoamme. Me tehdään siinä hommia, kuin miehetkin. Maksaako ravintolan omistaja miehillekkin palkan luonnossa?
Lepa
 
Viestit: 1
Liittynyt: La Heinä 08, 2006 2:16

Re: Työkaverit vonkaa

ViestiKirjoittaja rbt » Ti Syys 26, 2006 23:09

Lepa kirjoitti:Vittu miehet ovat sovinnisteja. Eivätkä arvosta naisia tai ammattitaitoamme.

Käsittääkseni emme ole tavanneet. En ainakaan ole omasta mielestäni sovinisti. Arvostan myös naisia ja kaikkia ammattitaitoisia ihmisiä.
rbt
 
Viestit: 47
Liittynyt: Pe Heinä 07, 2006 13:46
Paikkakunta: Valkeakoski

ViestiKirjoittaja IMP » Ke Syys 27, 2006 9:09

No eihän tuollaisille jutuille voi muuta kuin nauraa ja kuitata jotain yhtä älyvapaata takaisin!? Tuskin ne nyt niin vakavissaan oli, vai olivatko muka? Miten selvitit tilanteen, toivottavasti et mokannut työpaikkaasi heti aluksi. Todennäköisesti kyseessä oli kuitenkin testi, oletko ns. hyvä jätkä, eli kun iltakin meni mukavasti niin mitenkäs tytöltä taittuu tuo huumoripuoli...

On minuakin testattu puhumalla vaikka huorissakäynnistä tai pornosta ja inttijutuista koko illan ja katsottu milloin revin pelihousut. Osaan kyllä noistakin puhua ihan sujuvasti, eikä minua moiset jutut haittaa mitenkään. Toisekseen, niihin törmäät ennemmin tai myöhemmin jos aiot miesten kanssa työskennellä.

Joten nyt siis asennetta peliin nainen ja löydä sisäinen sovinistisi! Itkemällä ei pärjää. Olemalla näkymätön pärjää ehkä, mutta se taas ei oikein JV-hommissa onnistu. :P
IMP
 

ViestiKirjoittaja rbt » Ke Syys 27, 2006 15:46

Ei naistenkaan kaikkea tarvitse sietää. Työkavereille voi sanoa, että ei kiinnosta tuollaiset jutut. Jos jutut jatkuu, niin työnjohtoon yhteyttä.

Montakohan kertaa seksuaalisesta ahdistelusta syytetty on oikeudessa sanonut: "Huumorillahan minä. On se kumma kun tyttö ei pientä vitsailua kestänyt."
rbt
 
Viestit: 47
Liittynyt: Pe Heinä 07, 2006 13:46
Paikkakunta: Valkeakoski

ViestiKirjoittaja cebic » Ke Syys 27, 2006 21:44

Kyllä tällä alalla hurtista huumorista on helvetisti hyötyä. Helpompaa näyttää olevan kun on "yksi jätkistä" ja pystyy heittämään samanlaista läppää kuin mieskollegat. Naisena voin puhua inttijutuista ja miesten kanssa voi jutella myös ns. naistenkin jutuista..
Meillä ainakin toimii ja kaikkien satunnaistenkin kollegoiden kanssa on hyvin käynyt jutut yksiin.
Usein tietysti kollegat tuntee muutenkin kuin vain työn kautta tai työn kautta on tullut muutenkin kavereiksi. Silloin tietysti ne omat jutut tulee kuvioihin.

Selkeätä seksuaalista ahdistelua ja kiusaa ei tarvitse sietää ja kestää. Jos tuo jatkuu, niin voihan tästä puhua esim pomolle jne.

Tsemppiä miehiseen maailmaan :)
cebic
 
Viestit: 313
Liittynyt: Ke Heinä 19, 2006 14:49
Paikkakunta: Joensuu

ViestiKirjoittaja IMP » To Syys 28, 2006 9:55

Ennen pomolle puhumista kannattaa kyllä ensin puhua työkavereille. Ihan ilman mitään mäkätystä tai uhkailua toteaa vain, että haluaa näiden juttujen nyt loppuvan. Jos se ei tehoa, niin sitten seuraavaksi kai pomon pakeille?
Tosin pomon pakeille meneminen usein merkitsee sitä, että peli on menetetty, koska ei kai se ainakaan paranna ilmapiiriä, että pomo sanoo pojille "nyt ootte kunnolla"!?
Tai ehkä mie vain olen tottunut liikaakin selviämään kaikesta itse? Joskus voisi helpompikin tie varmaan olla olemassa kuin tämä ainainen pään seinään hakkaaminen...
IMP
 

ViestiKirjoittaja Mercenary » To Syys 28, 2006 21:01

Kannattaa miettiä sopiiko miesvaltaiselle alalle jos ei kestä puhetta. Ja sen ensimmäisen ja toisen kerran paskapuheet voi kuitata vittuilulla ja sarkasmilla jos osaa. Niillä pääsee jengiin mukaan, nenän nyrpistelyllä ei pääse.
-Vain äärimmäisen tyhmyyden edessä saatan olla sanaton-
Mercenary
 
Viestit: 207
Liittynyt: Su Heinä 09, 2006 19:56

ViestiKirjoittaja Rita » To Syys 28, 2006 22:05

Eiköhän Lepa erota huumorin ja tosijutut toisistaan. Satun tietämään naisen, kovan alan ammattilainen, vuosia työtä tehnyt ja ei varmasti turhasta valita.
Rita
 
Viestit: 20
Liittynyt: Ma Heinä 03, 2006 22:17

ViestiKirjoittaja Mercenary » Pe Syys 29, 2006 11:39

Rita kirjoitti:Eiköhän Lepa erota huumorin ja tosijutut toisistaan. Satun tietämään naisen, kovan alan ammattilainen, vuosia työtä tehnyt ja ei varmasti turhasta valita.


No ei kauhean parkkiintuneelta ammattilaiselta kuulosta.
-Vain äärimmäisen tyhmyyden edessä saatan olla sanaton-
Mercenary
 
Viestit: 207
Liittynyt: Su Heinä 09, 2006 19:56

työkaverit vonkaa

ViestiKirjoittaja nike » Ke Tammi 10, 2007 23:19

vaikka untuvikko olenki niin olen samaa mieltä kuin useimmat täällä. Jos ei ole kunnon huumorintajua ja osaa vastata niin ei sitä pärjää, sitä joutuu tottumaan härskiin huumoriin ja onneseni itse olen elämäni aikana kuullut vaikka mitä. Ikää vasta 21v mutta kavereiden kans heitetty sellaist läppää mitä kaikki ei ole kestän.
nike
 
Viestit: 26
Liittynyt: Ti Tammi 09, 2007 22:57


Paluu Naiset ja järjestyksenvalvonta

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron